Pálosvörösmart | Pálosvörösmart község önkormányzatának honlapja

Virágos Magyarorszáért – Hétfőn érkezik a zsűri

2018-06-21 k r Egyéb

A Virágos Magyarország Környezetszépítő versenyben Pálosvörösmart idén is részt vesz. A tavalyi év sikere után, idén is szeretnénk a zsűrit lenyűgőzni. A zsűrizés 06. 25-én hétfőn, 13 órától zajlik Pálosvörösmarton.

A zsűrizés napján bemutatásra kerül a település központ, a főút, a lakóövezet, a templomkert és a településkapu.

A lakosok, civil szervezetek közreműködése igen fontos a verseny szempontjából az önkormányzat felkészülése mellett. Minden lakos sokat tehet a virágos környezet kialakításában, szépen gondozott előkertek, virágos balkonládák is sokban hozzájárulnak a virágos összkép kialakításához.
viragos
Kérem Önöket, hogy segítsék megtartani településünk virágos látképét, az ingatlanok előtti virágos közterületeket gondozzák, ápolják, gaztalanítsák. A járda mellett növő gaz kiirtására, a járdára kinyúló ágak és bokrok megfelelő nyesésére szánják rá az időt, mert a település csak így maradhat meg gondozott, szép környezetben. A verseny nem csak a mi életünket teszi szebbé, hanem jelentős turizmusélénkítő hatással is bír.

A verseny fővédnöki szerepét idén is a közkedvelt műsorvezető-riporter, Borbás Marcsi tölti be, aki elkötelezett a fenntartható és környezettudatos szemléletmód mellett.

A 25. jubileumi év alkalmából a Magyar Turisztikai Ügynökség minden nevező települést ráadásul egy facsemetével ajándékoz meg.

Bízva a sikeres együttműködésben kívánok mindenkinek virágos, gondozott előkerteket!

Dr.Bene-Sinkó Beáta
polgármester

Comments are currently closed.


Design By Rendszer Kontroll.